Ciutat

Marisol Martínez repetirà com a candidata de Guanyem Sabadell a les municipals

Martínez, en una imatge d'aquest any / LLUÍS FRANCO

L’actual portaveu de Guanyem Sabadell i tercera tinenta d’alcalde, Marisol Martínez, tornarà a ser candidata a l’alcaldia a les properes eleccions. L’assemblea de la formació ha aprovat, amb un 87 per cent dels vots, que Martínez sigui de nou la candidata del partit.

La proposta de Martínez l’ha fet un grup de 25 persones de Guanyem, membres de la comissió encarregada d’elaborar una proposta de candidatura per afrontar les properes eleccions municipals 2019. La comissió ha valorat “molt satisfactòriament” la tasca desenvolupada pel grup municipal del partit.

Segons Guanyem, la candidatura serà tindrà persones de diferents sensibilitats i Martínez ha acceptat “amb il·lusió” el repte d’iniciar aquesta nova etapa de la plataforma amb l’objectiu de posar “la ciutat de Sabadell per damunt dels interessos partidistes”.

“Treballem per presentar un equip de persones amb la capacitat per a governar la ciutat de Sabadell, amb experiència i amb formació. A la ciutat de Sabadell hi ha un potencial immens i cal liderar el repte de transformar la ciutat amb persones que sàpiguen gestionar els recursos municipals i liderar aquells projectes que il·luminin el nostre futur”, afirma l’ara ja candidata.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top