Ciutat

El Pessebre de la Ciutat ja està inaugurat

El públic visita el Pessebre de la Ciutat / Lluís Franco

El Pessebre de la Ciutat s’ha inaugurat aquesta tarda a la Casa Duran. El d’enguany ha estat dissenyat per Jordi Portolés i al llarg de l’últim mes, una vintena de persones l’han muntat. Es tracta d’un pessebre clàssic però amb efectes d’aigua i llum. L’acte ha estat presidit per la regidora de Cultura, Montserrat Chacón, el president de l’Agrupació Pessebrista de Sabadell, Francesc Bartolomé i l’alcalde, Maties Serracant. Després de l’acte inaugural, els assistents han gaudit d’una actuació del cor de Can Feu.

Bartolomé ha explicat els passos a seguir per fer un pessebre. “S’ha de tenir una idea i aquesta s’ha de plasmar en un dibuix, i després ens hem de plantejar si el volem fer de tipus popular o més artístic”, explicava. El president de l’Agrupació Pessebrista també ha presentat un concurs. Al pessebre de la ciutat hi ha quatre elements amagats i qui els trobi podrà gaudir d’una entrada doble per veure “els Pastorets” a la Faràndula.

Serracant ha destacat el pessebre de la ciutat com una activitat “consolidada”. “Aquest Sabadell que il·lumina, volem que arribi a molts llocs”, assegurava l’alcalde. El pessebre estarà obert al públic fins el proper 6 de gener i hi haurà actuacions corals fins el 27 de desembre. Com a punt i final, tothom que vulgui podrà visitar la Casa Duran cada dia, a partir de les 19.00 h.

Comentaris
To Top