Ciutat

Un centenar de Pares Noel en moto inunden la ciutat per una causa solidària

Moto Solidària Sabadell ha recollit joguines per la campanya de recollida de Creu Roja

Els Pares Noel circulen en moto pels carrers de Sabadell / Cedida per Críspulo Díaz

Centenars de Pares Noel en moto han recorregut diferents punts de la ciutat en la 2a rua solidària organitzada per Moto Solidària Sabadell. L’esdeveniment ha consistit en un recorregut per diferents barris de la ciutat i una recollida de joguines per a nens en risc d’exclusió social, que s’han entregat posteriorment a la Creu Roja per a la seva campanya de recollida de joguines. Aquestes han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. En l’anterior edició es va arribar a 1700 infants i es van recollir prop de 4.762 joguines noves.

Els motoristes s’han concentrat aquest matí a l’Eix Macià, des d’on han rodat per diferents barris de la ciutat. Una de les parades més emotives ha sigut a la residència Sabadell Gent Gran de la ronda Collsalarca, on les motos han fet una parada perquè els més grans gaudissin de l’espectacle. “Ha sigut molt emotiu, ja que la meva mare va estar allà”, explicava Angel Márquez, membre de la Penya Motorista de Barcelona i de la seva delegació a la ciutat, Moto Solidària Sabadell.

Posteriorment s’han reunit al Parc Central del Vallès, des d’on han tornat al punt de sortida. Allà han fet entrega de les joguines recollides a la Creu Roja, i també s’han celebrat diferents activitats infantils i gastronòmiques.

Unes 100 motos han participat de l’esdeveniment i s’han recollit prop de 200 joguines. La majoria aniran destinades a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja de Sabadell, i una part més petita al Parc Taulí. “Les joguines destinades al Parc Taulí són per a nens entre 0 i 5 mesos, els pares se n’alegren”, explicava Márquez.

Aquest és el segon any que Moto Solidària Sabadell organitza aquesta activitat. L’any passat, una part dels diners recollits de l’esdeveniment van anar a parar al projecte “Una Onada de Petits Somriures”.

Comentaris
To Top