Ciutat

Sabadell participa activament amb La Marató de TV3

Fins a 58 entitats de la ciutat s’han bolcat amb  La Marató de TV3. Aquest any, els diners recaptats aniran destinats a la investigació contra el càncer. Les Forques de Can Deu, per exemple, han posat el seu granet de sorra aquest matí amb diferents activitats pels més menuts al Racó del Campanar.

Tot i les gotes que han caigut al llarg del matí, el centre estava ple de gom a gom i molts nens s’han apropat a l’espai per participar en les activitats que les Forques tenien preparades. Hi havia una xocolatada, venda de collarets fets amb material reciclat, un taller de màscares i diferents activitats de manualitats.

“La pluja no ens ha acompanyat molt, però s’ha anat espavilant”, assegurava l’Aleix González, membre de les Forques de Can Deu. També explicava que l’entitat ja va participar en la recaptació de fons per la Marató fa uns anys, i aquest han tornat a fer-ho. Aquest matí ja havien recaptat 598 euros.

Altres activitats

 Al llarg del cap de setmana les AMPAS de moltes escoles, entitats esportives com el Club Natació, entre moltes d’altres també han organitzat activitats per recaptar fons. Un altre cas són les ‘Liantes de la Troka’, un grup de teixidores locals que van passar tot el dissabte al Racó del Campanar venent articles fets per elles mateixes. Van recaptar un total de 4.537 euros. D’altra banda, l’AMPA de l’escola Samuntada ha recaptat 1.501 euros amb el seu taller i venda de penjolls.

Les Liantes de la Troka / Cedida

Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.

Comentaris
To Top