Ciutat

El cap de setmana deixa quatre accidents de trànsit: un de greu i tres lleus

Els serveis d'emergència atenen l'home ferit a l'accident del carrer Brutau / CEDIDA

Fins a quatre accidents de trànsit han tingut lloc a Sabadell aquest cap de setmana. El primer va ser divendres 14 al vespre, a les 19.55h, quan un turisme va col·lisionar contra una moto a la carretera de Prats de Lluçanès, a l’alçada del número 82. El conductor de la motocicleta  -un home de 43 anys- va ser traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Hi van intervenir una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Una mica més tard, a la matinada de dissabte, un conductor de moto va caure del seu vehicle i va haver de ser traslladat al Parc Taulí, també amb pronòstic lleu. Era un home de 28 anys, l’accident va succeir a les 00.59h i en l’operació hi van intervenir una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Dissabte al matí, a les 9.31h del matí, es va produir un xoc entre una bicicleta i un turisme, al carrer Lepant amb la plaça Mestres. El ciclista, un home de 28 anys, va ser traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Hi va intervenir una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Per últim, diumenge al vespre van col·lisionar un ciclomotor i un turisme: el conductor del primer -un home de 34 anys- va ser traslladat al Parc Taulí amb pronòstic greu. Va ser al carrer Brutau amb el carrer Fra Luis de León, i hi van intervenir una ambulància del SEM, una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Comentaris
To Top