ESPORTS

El Sabadell vol recuperar el terreny perdut a Ejea de los Caballeros

Josu podria avançar la seva posició i jugar Nico en el lateral esquerre/Ll. Franco

Objectiu clar. El Sabadell vol refer-se de la inesperada ensopegada contra l’Alcoià guanyant aquest dissabte (17h) al camp de l’Ejea de los Caballeros en l’última jornada de l’any 2018. L’expedició arlequinada va viatjar aquest divendres a terres aragoneses amb la baixa de Néstor Querol, sancionat per acumulació de targetes. En canvi, han tornat a la convocatòria el central i encara pitxitxi de l’equip, Aleix Coch, i un Edgar Hernández que malgrat persistir els dolors en el peu està disposat a jugar infiltrat si és necessari. Ha quedat novament descartat el central Wiliams mentre el lateral Carlos Cobo serà baixa entre 3 i 4 setmanes per un trencament fibril·lar.

Toni Seligrat no creu que l’última derrota passi factura als seus homes en l’aspecte anímic. “Vam sortir més frustrats d’altres ensopegades, com l’Ontinyent o Barça B. Ara l’equip està bé i crec que donarà el màxim nivell davant un rival que està sent molt fort a casa. La prova és que 11 dels seus 12 gols els ha marcat en el seu terreny de joc. Defensivament també té dades importants i ha encaixat 5 gols menys que nosaltres. Gespa artificial? La veritat és que estem familiaritzats perquè entrenem quasi sempre a Olimpia i ens adaptarem bé”. De fet, el Sabadell encara no ha perdut en aquest tipus de superfície aquesta temporada. Va guanyar a At. Balears (1-2) i Ebro (1-3) i va empatar a Cornellà (1-1).

L’Ejea de los Caballeros ocupa ara mateix posició de play-out, però com a local ha aconseguit resultats força interessants. Va guanyar a l’At. Baleares (2-1) i equips de la zona alta com Cornellà o el líder Lleida no van passar de l’empat, aquest últim cas amb un atípic 4-4. A la banqueta s’asseu un vell conegut de l’afició arlequinada com el tècnic Guillermo Fernández Romo, qui veu un partit molt complicat. “El Sabadell té un equipàs, amb molts registres. Pot marcar un gol en diferents accions o a pilota parada. Nosaltres sortirem a competir com estem fent durant tota la temporada”, va subratllar el madrileny. El partit serà dirigit pel col·legiat cantàbric David Iglesias Gutiérrez.

Comentaris
To Top