Ciutat

Un cinquè premi cau a Sabadell

El número premiat ha estat el 29.031 amb 60.000 euros a la sèrie i s’ha venut a l’administració de El Corte Inglés

Part del cinquè premi de la Grossa de Nadal d'aquest 2018 ha caigut a l'administració número 24 de Sabadell, situada al Corte Inglés / ÓSCAR ESPINOSA

Sabadell ha sigut agraciat amb un premi de la Loteria de Nadal. Es tracta d’un cinquè premi pel número 29.031, que s’ha venut a l’administració de El Corte Inglés de l’Eix Macià. Són 60.000 euros a la sèrie, uns 6.000 euros per dècim. En total, l’administració número 24 de El Corte Inglés ha repartit 240.000 euros amb aquest cinquè premi. S’han venut 40 dècims, 4 sèries. 5 d’aquests eren abonats i els altres 35 s’han venut a mostrador.

“Havíem donat un tercer premi de Reis i ‘gordos’ del dissabte, però ens estrenem amb el de Nadal”, explica la Nieves Mainar, que conjuntament amb la seva germana Montse regenta des de fa 20 anys l’administració número 24 a El Corte Inglés. Els guanyadors del premi, a hores d’ara, encara no han anat a recollir-lo.

El mateix cinquè premi que ha tocat a Sabadell també ha tocat a Cerdanyola del Vallès. Concretament a l’Administració de Loteria número 2 de la ciutat, a la Plaça del Castanyer, 4. El premi que ha tocat a Sabadell ha estat un dels més repartits del matí. Ha tocat a diverses localitats catalanes (Gelida, Reus, Tarragona, Riudecols, Barcelona…) i a diverses províncies espanyoles.

Comentaris
To Top