Ciutat

Diariou, el primer nadó de Sabadell

La petita ha nascut a les 2:20h amb un pes de 2,91kg

La familia Diallo amb la Diariou, la primera nena nascuda el 2019 a Sabadell / Lluís Franco

Les dites de Cap d’Any reclamen salut, prosperitat i felicitat. Es tracta d’una nit on es posen de manifest les il·lusions i els nous propòsits. I la fortuna ha arribat aquesta nit a la família Diallo, de Ripollet, que han rebut aquesta matinada la Diariou, el primer nadó nascut a Sabadell el 2019.

La petita ha nascut a les 2:20h amb un pes de 2,91kg. “Molt sana”, diuen els pares. Bintou Diallo, la mare de la nena, està molt satisfeta amb el tracte rebut. “És el segon dels nostres fills que neix a Catalunya, el Taulí és un bon hospital”, explica la dona, d’origen guineà.

El germà mitjà de la nouvinguda, Boubacar, l’agafa en braços / LLUÍS FRANCO

Amb l’arribada de la Diariou, els Diallo ja són família nombrosa. “Ens fa molt feliços ser un més”, explica el pare, Amadou Diallo. Tenen dos fills més, la Fatoumata, de 10 anys, i en Boubacar, de 5.

Els nens han rebut la nouvinguda amb molta felicitat. El germà s’ha quedat perplex al veure per primer cop el nadó i ha preguntat als pares com es fan els nens. La Fatoumata no parava de somriure i ha ensenyat al Boubacar com agafar la petita.

Comentaris
To Top