Publicitat
Ciutat

Les incidències durant la nit de Cap d’Any

cotxe policia, policia municipal

La Policia Municipal la qualifica de “tranquila”, tot i que ha hagut vuit incidències a Sabadell

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / Lluís Franco

Festa, alcohol, conducció i desfasament. Durant la nit de Cap d’Any, s’intensifiquen els controls de seguretat policials per evitar accidents i delictes contra la seguretat vial.

La Policia Municipal de Sabadell, que va activar el dispositiu especial per la primera nit de l’any, assegura que ha estat una nit “tranquila” respecte altres anys. Tot i això, s’han registrat vuit incidències a la ciutat, la majoria d’elles per conduir sota les efectes de l’alcohol.

Sobre les 21h es va produir el primer accident de la nit. Al carrer Capmany un turisme va xocar contra un altre, ja estacionat, i no van haver-hi ferits.

Alcoholèmia

A les 23h i a les dues de la matinada es van produir dos controls d’alcoholèmia, per conducció anòmala, amb resultats positius. Els controls es van produir a la plaça de Catalunya i al carrer de Josep Renom, amb les corresponents denúncies administratives.

Passades les quatre de la matinada es va produir una alcoholèmia penal, amb un resultat de 0,80 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l) a la Gran Via cantonada amb carrer de Romeu. La policia també va rebre la negativa d’un conductor a sotmetre’s a la prova.

Però la incidència més greu de la nit es va produir a les dues de la matinada a la Gran Via: un accident múltiple de quatre turismes amb dos ferits lleus.

Xoca contra un arbre

Hi ha hagut altres accidents lleus, no vinculats al consum d’alcohol. A les set del matí un cotxe ha xocat amb un vehicle estacionat al carrer de Bernat Metge i gairebé a les vuit un altre turisme s’ha accidentat contra un arbre. No hi ha hagut ferits, però.

Publicitat
Comentaris
To Top