Esports

Pere Weisz guanya l’Open Santi Vidal de tennis taula

Els finalistes amb l'homenatjat Santi Vidal/CNS (cedida)

El millor jugador de la història del tennis taula a la ciutat de Sabadell, l’incombustible Pere Weisz, segueix col·leccionant títols. El palista del Club Natació Sabadell ha estat el gran protagonista la sala de tennis taula de Can Llong conquerint per segon any consecutiu l’Open Santi Vidal de Veterans.

La final de la prova entre Weisz i el tortosí Jaume Querol, amb triomf del sabadellenc per 3 jocs a 1, va comptar amb l’homenatjat Santi Vidal com a àrbitre. Vidal ja arbitrava partits de Pere Weisz a mitjans-finals de la dècada dels 80 quan aquest últim jugava a Divisió d’Honor amb la SCR El Ciervo. Precisament per la faceta de col·legiat, el Comitè Català d’àrbitres, que presideix Eloy Ferreiro, va aprofitar l’Open Santi Vidal per lliurar una placa en reconeixement a tants i tants anys dirigint partits.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top