Publicitat
Diners

Banc Sabadell assessora empreses per expandir-se internacionalment

El director de l’oficina de representació del Banc Sabadell a Shangai assessora empresaris / CEDIDA

Obrir-se al món. Les empreses busquen internacionalitzar-se aprofitant les sinergies del mercat global. Banc Sabadell, a través de les seves oficines de representació repartides arreu del món, realitza una sèrie de trobades per assessorar empresaris i directius interessats a expandir el seu negoci en altres mercats.

L’entitat vallesana s’ha desplaçat a diferents ciutats de la geografia espanyola per realitzar aquestes converses, i ha establert ponts directes entre l’empresariat i els seus delegats. El director de Negoci Internacional de Banc Sabadell, Carlos Dalmau, ha explicat que aquesta iniciativa ha tingut una bona rebuda i ha permès realitzar contactes amb destinacions estratègiques com els Emirats Àrabs, la Xina, Índia, Brasil i els Estats Units. “El client que està interessat en l’Orient Mitjà, per exemple, no cal que viatgi a aquesta part del món, ja que li facilitem el contacte del nostre director a Dubai”, explica Dalmau. Un cop fet el contracte, s’assessora l’empresari en aquells aspectes clau per entrar i consolidar-se en aquesta regió, que és precisament una destinació atractiva per a nous projectes.

Exportacions, capital vallesà

L’important teixit empresarial de Sabadell i la seva àrea d’influència s’evidencia en el volum d’exportacions a l’estranger de les empreses. Segons el darrer informe de Confiança i Clima Empresarial de Sabadell i 13 municipis de les rodalies, un 34,4% de les empreses facturen a l’estranger, sent la indústria i la construcció les que més exporten (49,4%).

Publicitat
Comentaris
To Top