Ciutat

Josep Masip rellevarà Martí Sala en la presidència del Panathlon Club

Martí Sala deixa la presidència després de 19 anys/Ll. Franco

El relleu està servit. Encara no és un fet oficial i tot apunta a una transició tranquil·la, però el fins ara president del Panatlhon Club Sabadell, Martí Sala, deixarà el càrrec després de 19 anys i quasi tres dècades en l’entitat. El seu substitut serà un home de la seva total confiança, Josep Masip, conegut per la seva vinculació amb la Creu Roja i també en el món de l’esport, sobretot en el bàsquet on va exercir d’àrbitre i comissari.

En la reunió del mes de gener del pròxim dilluns, on el protagonista serà el recuperat hoquei sobre patins sabadellenc, els associats de l’entitat coneixeran la decisió. Tot i això, Martí Sala encara participarà com a president en el lliurament del Premi Esportivitat previst pel dia 22 de gener en el Casal Pere Quart. El guardonat serà el tirador Francisco Cabrera per un gest de fair-play en una competició. Amb l’entrada de Masip s’espera una línia de continuïtat encara que el nou president té noves idees i projectes que aviat veuran la llum.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top