Vallès

Pintades contra el local de l’AVV de Badia i la seu d’Alternativa d’Esquerres per Badia

La pintada a la seu d'Alternativa d'Esquerres per Badia / @bxlademocracia

L’Associació de Veïns de Badia del Vallès i la seu d’Alternativa d’Esquerres per Badia van llevar-se ahir amb pintades. A la primera li van pintar la paraula “golpistas” al terra, i a la segona “La República no existe, idiotas”. La Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès ha mostrat el seu rebuig a aquestes accions a través d’un comunicat, i ha donat el seu suport a l’AVV de Badia.

Recordem que les associacions veïnals es dediquen a treballar pels barris i els municipis i, de fet, la de Badia està duent a terme una molt bona tasca amb tots els temes que afecten directament als veïns i veïnes”, expliquen al text. La Coordinadora acusa als autors de les pintades de voler “enterbolir” la convivència al municipi, i assegura que els qui ho han fet “ni han fet, ni fan, ni faran res pels veïns”.

“Pretendre desprestigiar la tasca de persones que dediquen el seu temps i esforç voluntàriament al servei dels altres, és una mesquinesa”, assegura la Coordinadora del Moviment Veïnal. Al comunicat, l’entitat veïnal denuncia que aquestes accions són cada vegada més freqüents als municipis i ho assimilen com “actuacions feixistes”.

Al comunicat també avisen de l’augment de “partits que difonen un discurs d’odi i xenofòbia que fomenten aquest tipus d’actuacions”. “La ciutadania ha de ser conscient de que aquests tipus de discurs són cortines de fum per tapar el fet que els rics ho siguin cada vegada més, i els pobres més pobres”, expliquen al comunicat, i fan una crida a les autoritats per defensar els valors democràtics. “La millor vacuna contra actituds i actuacions feixistes és la cultura”, rematen al text.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top