Esports

Aleix Coch confirmarà avui l’abast real de la seva lesió

El central tarragoní en el moment de deixar el terreny de joc en llitera/Ll. Franco

Tots els indicis fan témer el pitjor. Aquest dimarts el central arlequinat Aleix Coch se sotmetrà a una artroscòpia per conèixer el diagnòstic definitiu de la lesió produïda el passat diumenge a la Creu Alta en el partit contra l’Olot. El tarragoní va haver d’abandonar el terreny de joc en el minut 54 en llitera i clars símptomes de dolor, centrats en el genoll esquerre. L’acció va ser molt desgraciada. Aleix perseguia una pilota en direcció a l’àrea pròpia i després de rebre una empenta totalment innecessària del visitant Alan Baró va topar amb el porter Roberto amb el cos desequilibrat. Això va provocar la fallida del genoll.

Aleix va tornar a la gespa per veure els últims minuts amb l’ajuda d’unes crosses i al final del partit va rebre les disculpes del jugador olotí involucrat en l’acció. Les primeres exploracions apunten a l’afectació del lligament anterior del genoll. El dubte se centra a saber si és trencament de l’encreuat o queda en una distensió com va passar amb el capità Migue a l’inici de lliga. Si es dóna el primer cas, s’hauria acabat la temporada pel central tarragoní, que estaria entre 6 i 8 mesos de baixa. Això també activaria el fitxatge d’un central com més aviat millor per part del club.

Un contratemps important per Toni Seligrat perquè l’Aleix Coch no només s’havia convertit en peça clau en el sistema defensiu sinó que aquesta temporada s’estava revelant com el millor rematador de l’equip. De fet ha acabat la primera volta del campionat com el pitxitxi amb 6 gols. Si no es produeix un miracle positiu en les proves, serà difícil que pugui augmentar aquesta xifra durant la segona volta.

Comentaris
To Top