Esports

Aleix Coch: es tem el pitjor i el Sabadell busca central

Aleix Coch en el fatídic partit del passat diumenge contra l'Olot/Ll. Franco

La lesió d’Aleix Coch encara no té un diagnòstic definitiu. Finalment la ressonància magnètica s’endarrerirà uns dies perquè baixi totalment la inflamació del genoll. Així ho van assegurar a Diari de Sabadell fonts mèdiques del club que prefereixen no precipitar-se. De totes maneres, s’admet que es tracta d’una lesió important i la sensació és que finalment afecti els lligaments encreuats, lateral intern i menisc, el que es coneix com la temuda tríada. Si es confirma el pitjor pronòstic, el central tarragoní estaria de baixa prop de 8 mesos.

En aquest escenari, doncs, creix la necessitat de trobar un recanvi en el mercat d’hivern (encara que es podria fitxar fora del termini en tractar-se d’una baixa federativa de llarga durada). El director esportiu Jose Manzanera, de fet, ja fa temps està analitzant possibilitats perquè era una de les posicions que es volien reforçar. Ara amb més urgència perquè només hi ha un central nat a la plantilla, el capità Migue. Es poden adaptar el mig centre Nico Delmonte, com ja ha fet en alguns partits aquesta temporada, i també Valentín Merchán. Es tracta d’un contratemps molt important perquè Aleix Coch no només era una peça clau en l’esquema defensiu sinó que s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip amb 6 dianes en l’equador de la lliga.

D’altra banda, en el club hi ha preocupació pel tema ofensiu. Ni Arturo (3 gols, tots a fora) ni Edgar (encara sense estrenar-se) estan oferint el rendiment esperat i l’últim episodi de veure al murcià fora de la llista confirma una situació de certa tensió. De totes maneres, sembla difícil trobar en el mercat d’hivern davanters amb certes garanties amb la limitada disponibilitat econòmica del club. En canvi, equips com el Lleida, Hèrcules, At. Balears o Castelló ja s’han mogut per reforçar les seves plantilles, uns per consolidar les opcions de playoff i en el cas dels orelluts per sortir de la zona baixa sense renunciar a res encara.

Comentaris
To Top