Esports

El CN Sabadell rep la visita del Canoe

Sergi Cabanas en una acció del darrer partit davant el Navarra / ÓSCAR ESPINOSA

Avui a les 12.45 hores el Club Natació Sabadell rebrà la visita del Real Canoe de Madrid en el primer enfrontament de la segona volta. Els de Quim Colet situats a la setena posició, intentaran sumar la tercera victòria consecutiva després de les de Tenerife i Navarra per intentar escalar fins a la sisena posició el pròxim cap de setmana contra el Sant Andreu, sisè classificat a només tres punts. Abans però, els nedadors hauran de sumar el triomf davant els madrilenys -vuitens a tres punts dels sabadellencs-. Tot i només caure en un dels últims catorze enfrontaments a la lliga regular -temporada 13/14-, en el duel inaugural de la primera volta, els nedadors no van poder passar de l’empat a 12 després d’encaixar un gol a les acaballes del partit.

Comentaris
To Top