Esports

El Sabadell fitxa el central Fernando Pajarero (Alcoià)

Pajarero, d'arlequinat amb l'Ebro, farà tàndem amb Migue en el Sabadell/P. Figueras

Amb rapidesa. El Sabadell ha trobat aviat el recanvi del lesionat Aleix Coch. Es tracta del central malagueny de 30 anys, Fernando Fernández Jiménez-Pajarero, que arriba procedent de l’Alcoià. En el club alacantí va ser titular indiscutible les primeres 11 jornades i després va perdre protagonisme. De fet, no va jugar en el recent partit de l’Alcoià a la Creu Alta. Fernando Pajarero, com se’l coneix futbolísticament, signarà un contracte en el Sabadell fins a l’any 2020.

És un central (també pot jugadr de pivot defensiu) de gran envergadura física amb molta experiència a la Segona B, on ha jugat en diversos equips: Estepona, Betis B, La Roda, Arandina o l’Ebro, on va quallar dues excel·lents temporades. Això va suscitar l’interès de molts clubs de la categoria i finalment es va decantar per l’Alcoià. Ara també tenia alguna oferta, però la insistència del Centre d’Esports ha estat clau perquè vingui a la Creu Alta. Com a anècdota, arribarà carregat amb 4 targetes grogues, o sigui que la primera amonestació d’arlequinat li costarà sanció. Tot fa pensar que serà presentat la setmana vinent i ja estarà a disposició de Toni Seligrat pel següent partit a l’Estadi davant el Conquense, per cert anunciat oficialment pel diumenge 20 a les 5 de la tarda.

El fitxatge de Fernando Pajarero no serà l’últim. La direcció esportiva del Sabadell, amb José Manzanera al capdavant, està treballant per reforçar l’atac. Té diversos noms sobre la taula, però el principal hàndicap és el factor econòmic. També caldria la sortida d’algun jugador. En aquest sentit, la rumorologia apunta que Valentín Merchán podria estar a prop del Badalona. De moment, des del Sabadell s’assegura que el jugador no ha sol·licitat la baixa.

També fitxa el filial

Vuit són les baixes que ha patit el filial arlequinat en les últimes setmanes per diferents motius: Sergio, Nico, Pozzo, Luca Giovanella, Óscar, Sergio, més Castanyer i Xavi Cencillo (va marxar a l’Avilès de Tercera Divisió). Ara, des de la secretaria tècnica es treballa contrarellotge per fitxar. El primer ha estat el lateral Xavi Salinas, que retorna al Sabadell després de la seva marxa al Màlaga en edat juvenil fa uns anys. Després va militar en el Gavà i va patir una greu lesió. Ara, recuperat, pot ser un reforç important pel conjunt de Pablo Becerril a Segona Catalana. La setmana que ve arribaran dos o tres jugadors més.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top