Esports

El Sabadell B rep el Caldes en un duel marcat per les baixes

El filial arlequinat tanca la primera volta a l'Olímpia / lluis franco

El Sabadell B  s’enfrontarà aquest diumenge davant el Caldes de Montbui (12 hores) , –situats a la vuitena posició amb els mateixos punts que els joves jugadors de Pablo Becerril- en l’últim duel de la primera volta. Entre quatre i cinc jugadors ajudaran a completar la llista en què el lateral dret Xavi Salinas, primer fitxatge provinent del Gavà, podria tenir alguns minuts en la que seria la seva segona etapa en el conjunt arlequinat després de formar part del juvenil que va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor la temporada 10-11.

Prova de foc del Sabadell Nord davant el Banyoles

Aquest diumenge, el Sabadell Nord acomiadarà la primera volta visitant el Banyoles a partir de les 16.30 h. Els jugadors de Quico Díaz, tercers del grup 1 de la Primera Catalana, tenen una magnífica oportunitat per obrir una escletxa força important amb el conjunt gironí, situat a la sisena posició a quatre punts dels sabadellencs. El repte, però, serà majúscul.

L’equip banyolí només ha encaixat dues derrotes al camp Municipal de Banyoles, precisament davant els mateixos rivals que han estat capaços de sumar els tres punts de Ca n’Oriac: Vilassar de Mar i Girona. A més, és un dels equips menys golejats (13) que arribarà en un molt bon estat de forma després d’encadenar cinc jornades sense conèixer la derrota. El Sabadell Nord buscarà, doncs, acomiadar una primera volta excel·lent sumant un resultat positiu que l’acosti a la salvació matemàtica, l’objectiu principal des de l’inici de la temporada

Comentaris
To Top