Convincent triomf del C.N. Sabadell sobre el Canoe (14-11)

Un moment del partit davant el Canoe madrileny/ Ó. Espinosa

Alcen el vol. El Club Natació Sabadell masculí de waterpolo va encetar la segona volta de la lliga Premaat amb una victòria davant el Canoe madrileny (14-11). És la tercera consecutiva després de les aconseguides contra Tenerife i Navarra. Si a la jornada inaugural el conjunt nedador va cedir un empat a les acaballes del partit, en el segon round no van donar cap opció al seu rival fent un partit molt complet en tots els aspectes.

Ja des de l’inici, els waterpolistes de Quim Colet van portar la iniciativa en el joc tot i encaixar un gol quan tan sols havia transcorregut poc més de mig minut d’encontre (0-1). Un gol, però, que no va variar els plans nedadors. Óscar Carrillo i López-Escribano –en dues ocasions– van capgirar el marcador després de vuit minuts de molta igualtat (3-2). En el següent període, un bon inici del Club Natació Sabadell va permetre situar el 5 a 2 després dels gols de Müller i Sergi Cabanas –el màxim golejador dels sabadellencs–. Tot i el parcial local, no van tirar la tovallola i van ser capaços d’escurçar la distància fins al 6 a 4 després dels primers setze minuts.  En el tercer quart, lluny de canviar la tònica del partit, la igualtat va ser màxima entre sabadellencs i madrilenys tal com ho va reflectir el parcial del període (3-3). Així es va situar el 9 a 7 abans d’arribar al decisiu i definitiu quart amb tot per decidir.

Després d’una primera volta amb derrotes i empats en els darrers instants, entre d’altres precisament l’empat encaixat amb el Canoe o la derrota ajustada a Can Llong amb el Terrassa, el Club Natació Sabadell va aconseguir revertir aquesta situació. De fet, la victòria va arribar després d’uns últims minuts de màxim encert ofensiu entre uns i altres (5-4) per acabar situant el definitiu 14 a 11 a l’electrònic.

Femení juga aquest dijous

Aquest dijous el Club Natació Sabadell femení jugarà el seu compromís de lliga davant el Sant Andreu (21 h) a la piscina Pere Serrat, un duel entre els dos millors equips del campionat que dictaminarà el campió de la lliga regular. Serà un bon preàmbul pensant en la imminent participació en la segona fase de la Champions. Dimarts es farà la tradicional Media Day a Can Llong i l’endemà l’expedició viatjarà a Kosice (Eslovàquia) on es disputaran els partits.