Esports

Kiko Ramírez es veu capaç de “treure un millor rendiment a la plantilla”

Kiko Ramírez confia en el potencial i qualitat de la plantilla

El tarragoní espera poder triomfar ara com a entrenador/Ll. Franco

Amb les “piles carregades” i molt feliç de tornar al Sabadell. Així es va mostrar Kiko Ramírez en la seva presentació oficial com a nou entrenador del Centre d’Esports, 22 anys després de convertir-se en el gran referent a la gespa d’arlequinat marcant 18 gols. “És casa meva i jo sempre seré arlequinat. Aquí vaig viure la primera experiència fora de casa i va ser la millor temporada de la meva vida. Estic molt il·lusionat amb aquest gran repte. Quan m’ho van proposar no vaig tenir cap dubte”.

Acompanyat del director general Bruno Batlle i el director esportiu Jose Manzanera, el tarragoní va voler destacar el seu paper en aquests primers dies. “Potser hauré de fer més de pare que d’entrenador” amb l’objectiu de convèncer als jugadors que “poden fer coses importants. M’han parlat molt bé del vestidor i ja ho he pogut comprovar”.

Kiko va destil·lar serenitat en el seu discurs i vol que el Sabadell agafi com més aviat millor el seu ADN. “No serà fàcil, però em veig capacitat per treure un bon rendiment a aquesta plantilla. Per a mi té molt potencial i hi ha jugadors amb molta qualitat. Només falta ser una mica més regular i millorar alguns aspectes. Problemes de gol? És evident que els números dels jugadors ofensius són anormals. Es tracta de gestionar aquesta situació i reconduir-la perquè millorin el seu rendiment. Podríem dir que fins ara no han participat, però tenen qualitat perquè puguin aparèixer”.

La seva experiència en l’Hospitalet, on va agafar un equip en zona de descens i el va situar quasi a Segona A (va perdre la tercera eliminatòria contra el Leganés), podria servir ara de referència. “Potser sí, però encara penso que el Sabadell té una millor plantilla que la de l’Hospi en aquell moment. Per això sóc optimista. Però ara només puc pensar en el pròxim partit contra el Conquense“. Ramírez va signar només fins al final de temporada i només hi ha una clàusula: renovaria automàticament en cas d’ascens. Això demostra la seva ambició. No es descarta, però, la seva continuïtat si les dues parts queden satisfetes de la feina en aquests mesos.

Adeu de Valentín

Un jugador que ja no estarà a les ordres de Kiko Ramírez és Valentín Merchán. Ahir es va concretar la seva marxa del Sabadell per fitxar per el Badalona. El lateral esquerre no ha tingut el rendiment esperat i ara espera gaudir de més minuts en el conjunt escapolat. Ja es va acomiadar de tothom. El club, de moment, no es pronuncia sobre més fitxatges. “Caldrà veure la disponibilitat econòmica. No descartem res, però serà complicat després de la despesa imprevista amb el canvi d’entrenador”, va admetre Bruno Batlle. També podria estar a l’aire el futur d’altres futbolistes com Manuel Gato que va arribar de la mà de Toni Seligrat. Caldrà esperar.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top