Oci i cultura

Un homenatge a Telemann, música trovadoresca i el Trio Ludwing inicia la temporada de Cambra

Joana Soler, Montserrat Chacon i Enric Martínez Castignani a la presentació al Teatre Principal

S’inaugura la temporada de Música de Cambra amb novetats com ‘Mos Azimans en un miralh’, un programa de música trovadoresca. Es tracta d’una representació basada en el llibre ‘Chansons de Bernart de Ventadorn’ que es representarà el 18 de gener al Teatre Principal. “Cançons trovadoresques que entren el món cambrístic”, explica Joana Soler, presidenta de Joventuts Musicals de Sabadell.

A la presentació, a càrrec de Joana Soler, Montserrat Chacon, regidora de Cultura i el baríton Enric Martínez Castignani, s’ha destacat la presència de gent jove durant aquesta temporada. “Hem anat més enllà del classicisme i no ens hem focalitzat tant en el món romanticista com havíem fet fins ara”, ha destacat Soler.

En total, seran cinc concerts amb figures com Arnau Tomàs, el Trio Ludwig i el conjunt Atria. Aquest últim grup presenta el 26 d’abril un concert per homenatjar el 250è aniversari de la mort de Telemann, interpretant-ne obres de diferents etapes i on es deixen les influències rebudes de coetanis seus com Bach i Händel amb tres obres.

El baríton Enric M. Castignani amb Albert Guinovart al piano actuaran amb un programa que passeja pel lieder de principis del segle XIX i fins a mitjans del XX. D’altra banda, el Trio Ludwig, considerat com una de les joves formacions de cambra més destacades de l’actualitat, actuarà el 15 de març interpretant obres de Beethoven. De cara al 17 de maig, Arnau Tomàs al Violoncel i el clavecinista Kennedy Moretti interpretaran un programa íntegrament dedicat a Bach.

Comentaris
To Top