Esports

El Club Natació de futbol sala rep a l’Industries García Santa Coloma

L'equip nadador necessita guanyar a casa/Ll. Franco

Doble duel Sabadell-Santa Coloma. Aquest diumenge (12.30 h) a Cal Balsach el Club Natació Sabadell s’estrenarà en aquest 2019 rebent la visita de l’Industrias Santa Coloma. Els de Diego Blanco, que van descansar la setmana passada a causa de la retirada de l’Isur terrassenc, tenen l’oportunitat d’encadenar la quarta jornada consecutiva puntuant per primera vegada a la temporada. Una victòria davant el filial colomenc, rival directe a la taula, deixaria enrere la zona perillosa de la Segona Divisió B. Per altra banda l’Escola Pia s’enfrontarà a la Unión Santa Coloma avui a les 17 hores. El rival dels escolapis arriba en un bon moment de forma després de superar a l’Hospitalet Bellsport a domicili. Tot i la victòria dels jugadors de Borja Burgos en el partit de la primera volta (2-1) la visita a Santa Coloma és un compromís complicat.

A Tercera Nacional, el Grups Arrahona vol confirmar la seva bona línia a casa davant el Sant Cugat (dissabte, 20.30h) mentre a Divisió d’Honor, el AP Nou Escorial s’ha marcat el repte de mantenir el lideratge. Aquest dissabte rep la visita de l’Alheña (20.30h). En categoria femenina, difícil desplaçament del cuer Femisport Nou Escorial a la pista gallega del Burela a la màxima categoria. A Segona Divisió, partit molt important pel FS Sabadell a Can Balsach davant el Ripollet (16.30h) en la lluita per la permanència.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top