Diners

Goiko Grill obre un restaurant al Centre

L’hamburgueseria sabadellenca és la segona que Goiko Grill obre a Catalunya fora de Barcelona

Els operaris estaven fent els últims preparatius per a l’obertura del restaurant / LLUÍS FRANCO

Goiko Grill ha aterrat a Sabadell. Els operaris estaven enllestint dimecres “els últims retocs i detalls”, segons va indicar el responsable d’obres de l’empresa. L’obertura del restaurant tindrà lloc avui al vespre. La coneguda hamburgueseria ha apostat per la ciutat vallesana dins del seu pla d’expansió que està duent a terme a l’Estat.

Es tracta d’un establiment propi que està situat al número 25-31 del carrer Sant Joan, un local que fins ara ocupava una botiga d’esports. El restaurant té uns 250 metres quadrats, on hi haurà 27 taules per donar servei a 66 comensals. L’hamburgueseria sabadellenca és la número 58 d’aquesta empresa familiar i la segona que Goiko Grill obre a Catalunya, fora de Barcelona.

Els portaveus de la companyia han confirmat que “Sabadell sempre ha estat en els nostres plans, però hem esperat el moment correcte per obrir”. En quest sentit, consideren que “és una ciutat icònica, amb molta vida i moviment”. Dins del seu pla d’expansió arreu d’Espanya, “sense cap dubte, Sabadell ha estat una de les ciutats que més ens ha sorprès”, han insistit.

Comentaris
To Top