Ciutat

El govern local desconeix l’abast real del tancament del servei d’oncologia pediàtrica del Taulí

El consistori demana una reunió amb Salut per conèixer l’abast dels canvis en els serveis del Taulí

El Parc Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell assegura que a hores d’ara no sap quin és l’abast exacte del tancament del servei d’oncologia pediàtrica del Taulí. Per aquest motiu, el consistori ha demanat una reunió d’urgència amb la conselleria de Salut i el director del CatSalut, Adrià Comella, per conèixer de primera mà els plans de l’executiu català. L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha explicat aquest matí a Ràdio Sabadell que “com a govern municipal desconeixíem aquesta informació” i ha assegurat que el govern treballarà per evitar el trasllat i potenciar el Taulí.

En un comunicat emès aquest dilluns a primera hora del matí, l’Ajuntament assegura que “desconeix l’abast del procés de concentració dels serveis d’oncologia pediàtrica en hospitals de referència”. Tanmateix, des de l’Ajuntament es comprometen a treballar “per tal que es mantingui l’atenció a l’Hospital del Taulí alhora que es tregui el màxim partit del coneixement mèdic disponible”.

Aquest mateix diumenge, quan va saltar la notícia, el regidor de Salut del consistori, Ramon Vidal, assegurava al D.S. que la coneixia i que l’Ajuntament està treballant per a evitar-la.

Comentaris
To Top