Oci i cultura

L’obra de teatre solidària de Petit Món recull 3.000 euros per a una llar d’acollida a Etiòpia

Un moment de la representació / Juanma Peláez (CEDIDA)

L’Associació Teatre-Dansa Petit Món ha aconseguit recollir 2.965 euros aquest cap de setmana per acabar una llar d’acollida a Holeta (Etiòpia), la casa Ankelba, un projecte que duu a terme l’ONG Ambessa. La xifra final -que surt de dues funcions i 400 espectadors- suposa gairebé 500 euros més que l’objectiu inicial que s’havien proposat des de l’entitat.

Els dos espectacles es van dur a terme dissabte, al Centre Cívic Sant Oleguer: al primer van actuar la coral i orquestra de l’Escola Nostra Llar i al segon, els grups de dansa iniciació del centre i altres col·laboracions. L’obra -titolada Emociona’t– apel·la als sentiments a través de la història d’uns samurais.

Fa dues dècades que Petit Món col·labora en espectacles solidaris per apropar les arts escèniques, en el marc de la solidaritat i la pedagogia. L’any passat ja va donar suport al projecte de l’ONG Ambessa amb una altra obra de teatre, El Petit PríncepAmb aquesta van recollir 1.600 euros, amb els quals es va poder dotar de llits, taules i cuina de gas aquesta casa d’acollida.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top