Ciutat

L’equip d’Aigües Sabadell es forma per atendre persones sordes

Un moment de la sessió a l'Aula de l'Aigua / CEDIDA

El personal d’atenció al client d’Aigües Sabadell s’ha format recentment en tècniques per atendre persones sordes. L’equip ha fet un curs amb la col·laboració de FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya) que s’emmarca en el projecte d’accessibilitat universal de la companyia d’aigües.

L’objectiu de l’empresa és dotar els treballadors i treballadores del servei d’aigües de competències i recursos per garantir una comunicació fluida i propera amb les persones que tenen discapacitat auditiva, tant en l’àmbit professional com al personal.

La sessió formativa, a l’Aula de l’Aigua de CASSA, la va impartir una persona sorda amb el suport d’un intèrpret en llengua de signes.

Atenció personalitzada

El passat mes de juny la companyia d’aigües i l’Associació de Persones Sordes de Sabadell (APSS) van signar un acord que preveu l’obertura sota demanda d’un nou punt d’atenció al client d’Aigües Sabadell a la mateixa seu de l’APSS, al carrer Escola Pia de Sabadell. En aquesta localització, Aigües Sabadell atendrà les persones sordes amb traducció simultània en llengua de signes, sempre que s’hagi demanat prèviament. Aquesta atenció funciona paral·lelament a la que es farà a partir d’ara cada dia a les oficines de l’empresa.

Comentaris
To Top