ESPORTS

Tot a punt per a una nova edició del Cros de Sant Sebastià

Participants en l'edició de l'any passat / Lluís Franco

El circuit habitual del parc de Catalunya serà escenari de la celebració, el proper diumenge 27 de gener, de la 58a edició del Cros de Sant Sebastià, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell amb la col·laboració del Consell Esportiu, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Sabadell.
El Cross de Sant Sebastià el formen diferents categories: aleví, cadet, júnior, promesa i sènior, màster, pre-benjamins i benjamins, infantil, juvenil i el cros popular. Cada categoria té dos grups, el femení i el masculí i dues classificacions, una individual i una altra per equips.
La prova començarà a les 10.30 h però, ja que cada categoria té uns metres diferents a recorre, els horaris de sortida s’aniran produint al llarg del matí. En total tindran lloc 21 curses, moltes d’elles simultànies, amb un total aproximat de 1.500 participants.
La cursa per a sèniors i promeses serà d’una distància de 3.600 metres en categoria masculina i femenina i començarà a partir de les 13.15 h. Els participants en la categoria màster veterà masculí faran la cursa més llarga amb 7.200 m; d’altra banda en categoria femenina la distància serà de 3.600 m. A més, la prova inclou una cursa popular oberta a tothom, a les 11:35 h, amb un recorregut de 5.400 metres, és a dir, 3 voltes al circuit llarg de 1.800 metres.

Comentaris
To Top