ESPORTS

El Centre d’Esports recupera la gestió de tot el futbol base

El futbol base arlequinat torna a estar controlat pel club/Ll. Franco

Tot el futbol base torna a estar sota la gestió esportiva del Centre d’Esports Sabadell. Així ho ha confirmat el director general, Bruno Batlle, aquest divendres després d’arribar a un acord per rescindir el contracte amb l’empresa Global Futbol Institute. “Penso que el futbol base és un punt estratègic de qualsevol club i després de mesos de negociacions hem pogut arribar a aquest acord. Era un dels nostres objectius, però al principi vam haver de destinar tots els esforços a normalitzar la situació del primer equip”.

Global Futbol Institut, una empresa amb seu original a Austràlia, es va fer càrrec del base a partir del juvenil B fins als equips més petits durant l’etapa del president Antoni Reguant i la gestió esportiva de José García, ‘Coe’. La situació durant aquests dos últims anys no havia millorat i eren habituals les queixes dels pares. Ara s’ha posat punt final a aquesta etapa i s’obre, segons va matisar Bruno Batlle, “un període de transició cap a un nou model. Tampoc hi haurà canvis radicals perquè estem a mitjans de temporada i no seria bo fer cap revolució. Anirem a poc a poc. De moment, el més important és que s’ha recuperat un actiu clau per l’entitat i volem fer les coses bé. Demanem la col·laboració dels pares i familiars”.

A partir d’ara començarà la feina per crear un nou organigrama. El club ja ha mantingut contactes amb persones per ocupar la Direcció Esportiva i coordinació. S’ha contactat ja amb tècnics i persones que es van convertir en peces importants en el Futbol Base arlequinat fa alguns anys i ara cal esperar la seva resposta. La remodelació sembla que serà absoluta per donar un gran impuls a les categories inferiors del club. Tampoc es descarta la possible participació en el futbol base dels futurs inversors estrangers en l’ampliació de capital.

Comentaris
To Top