Ciutat

Un rètol, un vidre o un tendal a punt de caure, entre les actuacions de la Policia Municipal pel fort vent

El carrer de Zurbano, on es va retirar un rètol / Google Maps

La Policia Municipal va fer cinc sortides aquest dijous relacionades amb el fort vent que va atravessar la ciutat. Segons la Policia, no s’ha hagut de lamentar ferits per afectacions relacionades amb les ventades.

El primer avís que va rebre la policia va ser a primera hora del matí. A les 07:19 h, la Municipal va rebre un avís que hi havia un rètol comercial a punt de caure al carrer de Zurbano, 6. Es va avisar els Bombers, que el van acabar de treure. No gaire lluny del primer, el segon avís feia referència al carrer d’Alemanya, 18. Allà hi havia un vidre que estava a punt de caure d’un habitatge, i també el van acabar retirant els bombers.

D’altra banda, a les 10:27 la Policia Municipal va rebre un avís d’un tendal a punt de caure al carrer de Felip Pedrell, 44, i el mateix va passar, a les 15 h, al carrer de la Font Sagué, 16. A les 12h una persiana estava a punt de caure al carrer de Tetuan, 24. En tots els casos la Municipal s’hi va personar i els Bombers van retirar els elements perillosos.

Comentaris
To Top