Oci i cultura

Salto a la Fama 2019: Un festival dedicat als 80’s

La novetat d’aquest any va ser la presència d’una banda de música en directe, els Zorrollos, que va actuar amb Ramoncín

Els alumnes i artistes que van participar al festival / D.S.

Exhibir l’artista que cadascú porta dins. Aquest és el principal objectiu del festival Salto a la Fama que cada any organitza l’escola Sant Francesc d’Assís a la Faràndula, que enguany arriba a la 34ena edició. La novetat d’aquest any va ser la presència d’una banda de música en directe, els Zorrollos, que van interpretar diverses cançons dels 80’s: ‘Bienvenidos’ i ‘Cuando brilla el Sol’.

“L’escola fa 70 anys i les actuacions giren entorn els anys 70’s i 80’s”, explica Carlos Fuentes, organitzador del festival. Així, alumnes de l’escola van interpretar ‘You’re the one that I want’ (Grease), ‘Don Diablo’ (Miguel Bosé), ‘Una lágrima cayó en la arena’ (Peret), ‘Daddy Cool’ (Boney M.), entre d’altres. També van participar al Salto a la Fama l’escola de dansa Ritme, el club Hip-Hop i la coral Santa Cecília.

El convidat especial d’enguany va ser Ramoncín, el famós cantant de rock de la ‘Movida Madrileña’, que va interpretar amb el grup Zorrollos el seu tema ‘Litros de alcohol’.

“Volem fomentar la part artística i també el treball en equip: és una mostra d’esforç i constància”, explica Jose García, un dels organitzadors. García assegura que “aquest any era molt complicat tècnicament” per ser el primer cop que actuava en directe una banda de música.  “Però va sortir genial”, mostra, orgullós.

Després de gairebé tres hores d’actuacions musicals, ball i d’alguna sorpresa, la Faràndula –que va omplir fins a l’última butaca– va esclatar en aplaudiments i, al ritme de ‘Compraré’ (José Luis Perales) i amb pluja de confetti, abaixava el teló.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top