Ciutat

S’incendia un cotxe de matinada al carrer Brasil

Vista general del carrer Brasil / GOOGLE MAPS

Aquesta matinada -a les 1.27h del dilluns 28 de gener-, un turisme estacionat al carrer es va cremar parcialment, segons informa la Policia Municipal de Sabadell. A l’incendi -que no ha causat ferits- hi van intervenir una dotació del cos de bombers i dues unitats de la policia.

No és l’única incidència que s’ha patit a Sabadell aquest cap de setmana. Entre les més destacades hi ha també un accident de trànsit amb danys materials al creuament entre el carrer de Rosselló i el de Budapest. A les 2.32h de diumenge, una unitat de la Policia Municipal va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor implicat, un home de 27 anys, el qual va donar un resultat positiu de 0,50 mg/l (la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l). Es va realitzar una denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i es va immobilitzar el vehicle.

Dos accidents amb ferits lleus

Per altra banda, divendres per la tarda, a les 18.24h, tres turismes van xocar al carrer al carrer de Bernat Metge amb la carretera de Bellaterra. Un dels conductors implicats, un home de 30 anys, va ser traslladat al CUAP Sant Fèlix amb pronòstic lleu. Van intervenir dues unitats de la Policia Municipal.

El mateix dia, una mica més tard, es va produir un altre accident de trànsit, en el qual van col·lisionar un turisme i una motocicleta. Va ser a les 20.37h, al carrer d’Indústria, 36, i la conductora de la moto, una jove de 19 anys, va ser atesa i traslladada a l’Hospital Universitari Parc Taulí per una ambulància del SEM amb pronòstic lleu. Va intervenir una unitat de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top