Esports

Impuls pel futbol femení del Centre d’Esports amb el patrocini de Valero

Els representants del club, l'empresa Valero i cos tècnic femení juntament amb Marisol Martínez/CES (cedida)

Valero Forn Tradicional s’ha convertit en el patrocinador oficial del futbol femení del Centre d’Esports Sabadell. L’acord, fins al 2020, s’ha oficialitzat en un acte a la sala de premsa de l’Estadi on han assistit el director general, Bruno Batlle; la vicepresidenta del club, Ana Navés; el conseller Axel Torres i per part de l’empresa Valero, Modest Corsellas, director general i Isabel Sánchez, directora de punts de venda. La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Marisol Martínez, també ha participat.

El logotip de Valero lluirà a les samarretes de tots els equips femenins i comporta visibilitat de marca amb tanques a l’Estadi i a les instal·lacions municipals d’Olímpia, a més de l’intercanvi de productes en actes dins del calendari d’activitats anuals del club. Axel Torres va comentar que “el Centre d’Esports està molt il·lusionat en poder promoure el futbol femení de la mà de Valero Forn Tradicional, una empresa familiar de la ciutat amb més de sis dècades d’història”. Per la seva part, Modest Corsellas ho va qualificar d'”un honor, volem tornar a Sabadell el que ens ha donat la ciutat i la seva gent”.

Pendents d’Ontinyent

L’actualitat del primer equip masculí arlequinat, un cop païda la desfeta del Mini Estadi (5-1), s’hauria de centrar en el pròxim partit a la Creu Alta davant l’At. Balears, diumenge a les 12 hores, però en les últimes hores ha saltat, a través de les xarxes socials, la possible retirada de la competició de l’Ontinyent pels seus greus problemes econòmiques. Els jugadors fa més de 3 mesos que no cobren i tenen la intenció de marxar aprofitant els últims dies del mercat d’hivern. Això deixaria el club valencià sense futbolistes. L’Ontinyent és, en teoria, el següent rival del Sabadell al camp d’El Clariano. Caldrà esperar esdeveniments, però les notícies que arriben des de la ciutat valenciana són molt pessimistes i tot apunta a la retirada. Es podria repetir la situació de l’Huracán, que en aquest cas va ser exclòs per la Federació Espanyola dies abans de jugar contra el Sabadell en la temporada 15/16.

Final de la Supercopa

D’altra banda, la Federació Catalana ha anunciat que la Creu Alta acollirà la final de la Supercopa de Catalunya entre el FC Barcelona i el Girona FC el dimecres 6 de març a partir de les 18.45 hores. En els últims anys, juguen aquesta final els dos clubs catalans de la Primera Divisió millor classificats la temporada passada.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top