ESPORTS

El Sabadell, amb l’objectiu de refer-se davant l’Atlètic Balears

Els arlequinats durant la sessió d'entrenament a Olímpia/Ll. Franco

En sessió matinal (12h), aquest diumenge el Sabadell necessita refer-se de la desfeta del Mini Estadi guanyant a un altre rival d’entitat com l’Atlètic Balears, que arriba a la Creu Alta en tercera posició i la moral pels núvols després d’apallissar a l’Ejea de los Caballeros (4-1). Kiko Ramírez reconeix que “aquesta setmana s’ha fet llarga i hem hagut de treballar en l’aspecte psicològic i mental. Però a mi em segueix agradant el que veig, es tracta de recuperar-se, créixer i demostrar l’ADN que vull”.

El tècnic tarragoní adverteix que el conjunt illenc “està fet per disputar playoff i pujar de categoria” malgrat la fluixa estadística com a visitant. Només ha guanyat un partit a fora (1-3 al camp de l’Ebro). Curiosament, mai ha aconseguit la victòria en les seves 10 visites a la Creu Alta i tampoc el seu tècnic, el basc ‘Manix’ Mandiolsa ha pogut guanyar al Sabadell en els seus enfrontaments al davant de l’Eibar (en la decisiva eliminatòria d’ascens a Segona A) i l’At. Balears (aquesta temporada va caure 1-2 en l’única derrota a Son Malferit).

Poden produir-se canvis en l’onze inicial. El mateix Kiko Ramírez va admetre que “hi ha matisos i es mourà alguna peça, però tampoc cap revolució”. Una de les novetats serà el retorn d’Óscar Rubio al lateral dret una vegada recuperat. A l’eix de la defensa, podria debutar Pajarero i passar Nico al mig del camp. Sobre la incorporació del central Mariano Konyk, va dir que “augmentarà la competència a la línia defensiva i això ens permetrà altres possibilitats”. El partit serà dirigit pel col·legiat murcià Jorge Díaz Escudero.

Comentaris
To Top