Ciutat

En portada: Taulí, 1.600 casos nous de càncer cada any

Dilluns se celebra el Dia Mundial del Càncer i a Sabadell es viurà en plena polèmica pel trasllat del servei de càncer infantil a Barcelona. Aliens a la polèmica però, els veïns i veïnes de la ciutat podran gaudir aquest cap de setmana i dilluns de diverses activitats. Al diari d’aquests 2 i 3 de febrer parlem amb experts i persones que han superat la malaltia.

Al diari d’aquest cap de setmana hi trobareu una entrevista a l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, que fa pocs dies va ser escollit cap de llista de la Crida a les municipals. De la conversa, en destaquem que el polític aposta per reeditar el quadripartit, i el balanç positiu que fa d’aquests prop de quatre anys de govern.

A portada destaquem un reportatge en el qual ha participat Pepe Martínez, un històric del Centre Esportiu Sabadell, que recorda els 50 anys de la millor temporada de l’equip de la ciutat. L’any 1969 quedar quart a la Lliga, només per sota del Reial Madrid (campió aquell any), el Las Palmas i el Futbol Club Barcelona.

Comentaris
To Top