ESPORTS

El Sabadell Nord visita el Rubí amb baixes importants

La solidesa defensiva haurà de ser un puntal per aconsegui un resultat positiu a Can Rosés / Lluís Franco

Duel emotiu el que es viurà aquest diumenge (12 h) entre el Rubí i el Sabadell Nord per a Quico Díaz. El tècnic canrullenc tornarà a Can Rosés, camp on va viure els millors èxits com a entrenador amb el doble ascens consecutiu de Segona Catalana a Tercera Divisió (02-03/03-04). Els de Ca n’Oriac, quarts a la taula, afrontaran aquest duel amb les importants baixes del pitxitxi Jairo, Sergi Martí i Albert Quereda, totes tres per acumulació de targetes, que s’afegeixen a les de Montero i Ángel. El rival dels homes de Díaz, tot i comptar amb cares noves respecte a l’enfrontament de la primera volta, només ha sumat un punt en les últimes tres jornades i té el descens a tocar.

Opció immillorable per als jugadors de Jesús Rueda Betis

Els representants de la Segona Catalana tenen una magnífica oportunitat per continuar amb els seus respectius objectius. D’una banda la Sabadellenca visitarà el camp del Juan XXIII, penúltim classificat amb tan sols 8 punts. Els de Jesús Rueda Betis, que encadenen quatre jornades sense conèixer la derrota, poden sortir del play out i deixar enrere el descens directe a la Tercera Catalana a set punts sempre que el Can Parellada no tregui un resultat positiu. D’altra banda el Sabadell B rebrà la visita del Masnou. Els de Pablo Becerril, que travessen un gran moment de forma, poden situar-se, provisionalment, en posicions de playoff a Primera Catalana si aconsegueixen els tres punts davant el conjunt maresmenc. Tot i la situació crítica que viu l’equip, els arlequinats estan mostrant una gran solvència a l’Olímpia després de sumar tres victòries consecutives en els últims enfrontaments.

Llano-Tibidabo, el derbi de Tercera

Duel d’aspirants. Aquest diumenge el Llano i el Tibidabo disputaran un dels duels més igualats de les darreres temporades. Els locals, quarts a set punts del primer, arriba en un moment complicat després d’encadenar dues derrotes consecutives. Un fet que contrasta amb els de Torre-romeu, tercers amb un punt d’avantatge respecte al seu rival, que arriben en un bon estat de forma després de sumar sis punts en les últimes dues jornades.

Comentaris
To Top