Oci i cultura

Lluís Rivera s’emporta el Goya pels efectes especials de ‘Superlópez’

El sabadellenc ha guanyat el premi pels efectes especials de la pel·lícula ‘Superlópez’

Lluís Rivera en una imatge d'arxiu / Victòria Rovira

El sabadellenc Lluís Rivera i Laura Pedro han guanyat el premi Goya als Millors Efectes Especials, per ‘Superlópez’. Rivera i Pedro també van rebre fa uns dies el premi Gaudí pels efectes visuals de la mateixa pel·lícula. Amb aquest, el sabadellenc ha rebut el segon premi pel seu treball al film que protagonitza Dani Rovira i que dirigeix Javier Ruiz Caldera. Rivera ja va guanyar el Goya per la pel·lícula ‘Anacleto, agente secreto’, l’any 2016

 Rivera és el fundador i director d’In Extremis Film Services, una empresa dedicada als efectes especials i de dobles d’acció per a pel·lícules. L’empresa va néixer a Sabadell, tot i que actualment es troba situada en un polígon de Barberà del Vallès.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top