Ciutat

Sabadell en contra del càncer

Una pacient de l’Hospital Taulí sotmetent-se a un tractament de quimioteràpia / Óscar Espinosa

En el marc del Dia Mundial del Càncer, que se celebra el proper dilluns dia 2 de febrer, diverses entitats de la ciutat, l’Hospital Taulí i l’Ajuntament han organitzat activitats col·lectives que tindran lloc entre avui dissabte i divendres dia 8.

1.“Posem-li  pebrots al càncer”. Dissabte 2 de febrer als diferents establiments Condis. Campanya solidària està organitzada per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis. Els voluntaris oferirà una bossa de dos pebrots, un de verd i un altre de vermell, per 1,50 euros.

2.Carpa d’Entitat. Dilluns 4 de febrer de 10 h a 13 h a la plaça del Doctor Robert. Carpa informativa on hi participaran l’Associació Mama Ovari Hereditari, l’Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya contra el Càncer, El Far, Oncolliga, Oncovida, PICAM i el Servei d’Oncologia Mèdica del Taulí.

3.“La vida amb càncer”. Dilluns 4 de febrer de 17h a 20h al Casal Pere Quart. A les 17 h. concert de la Coral Noves Veus d’Oncolliga i després taula oberta amb punts de vista sobre la malaltia i una taula de testimonis.

4.“Alimentació i càncer”. Dimarts 5 de febrer a les 19 h al Club de Tennis. A càrrec de Carlos Pericay.

5.“Corro contra el càncer”. Divendres 8 de febrer a la plaça de la Creu Alta. Una carrera de 5 km amb inscripció prèvia de 7 euros.

Comentaris
To Top