Esports

El líder no dona opció a les Valquíries

El Sabadell RC continua sense estrenar-se aquest 2019 / CEDIDA

Les Valquíries no van poder donar la sorpresa al camp del líder de la categoria, el Shamrock de Mallorca (5-75). Durant les últimes setmanes les noies de Fran González estaven mostrant un nivell més alt i estaven prop de la victòria, tot i això, el partit contra les mallorquines va ser totalment al contrari. Des del principi les visitants es van mostrar molt superiors i no van deixar en cap moment opcions a la sorpresa.

Des del primer moment les mallorquines van imposar el seu joc ràpid i de combinació, que va fer que les Valquíries no poguessin reaccionar. En els primers deu minuts les de les illes ja havien anotat quatre marques i es posaven 0-28. A partir d’aquell moment el partit es va convertir en un monòleg mallorquí que va arribar al descans amb un clar 0-47 al marcador.

A la segona part, les Valquíries van afinar una mica i van plantar cara a les rivals. D’aquesta manera, quan es portaven només cinc minuts jugats des de la represa, Mar Gómez aconseguia la marca que treia el zero al marcador per part de les Valquíries. Tot i maquillar el resultat, les visitants no van donar el seu braç a tòrcer i van anotar dues marques més en poca estona. Al final del partit, amb el més que clar 5-75, les mallorquines marxaven a les illes refermant la primera posició a la lliga.

El tècnic actual de les Valquíries, que va agafar l’equip a principi d’any, lamentava el resultat tan desigual que havien rebut les seves noies, i assegurava que “l’equip que ens hem trobat avui és el més fort d’aquesta lliga i és una pena no haver-li pogut plantar cara”. L’entrenador creu però que “s’està notant la feina que estem fent, els conceptes que entrenem durant la setmana els estem posant en pràctica als partits”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top