Oci i cultura

Més de 160.000 persones a les activitats de la Fundació 1859 Caixa Sabadell

Fins a 160.816 persones han participat en les activitats organitzades per la Fundació 1859 Caixa Sabadell del 2018.

La fundació ha organitzat 1.314 activitats, i hi han participat 15.000 persones més que l’any anterior, que suposa un 11% més.

Les activitats inclouen tan les creacions pròpies com aquelles que han estat en col·laboració amb l’entitat, reafirmant així el compromís de l’entitat amb la cultura ja sigui amb iniciatives pròpies o anant de la mà amb altres institucions de la ciutat.

Entre les activitats més destacades hi ha la Festa BBVA de Primavera, les sessions de cinema o el Fresc Festival que es celebra durant l’estiu i que inclou desenes d’espectacles a l’espai de la fundació. A més, està previst que s’anunciï el cartell de la seva tercera edició.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top