Esports

El Can Vidalet posarà a prova la fortalesa de Ca n’Oriac

Muela en una acció davant el Rubí / Lluís Franco

El Sabadell Nord tornarà al Municipal de Ca n’Oriac (11.30 h) després de l’ensopegada a Can Rosés per enfrontar-se al Can Vidalet en el duel d’arlequinats de la primera Catalana. El rival dels jugadors de Quico Díaz arribarà a Sabadell amb la imperiosa necessitat de treure un resultat positiu si vol sortir de la zona de descens després d’encadenar catorze jornades on només ha estat capaç de sumar un triomf. Els de Díaz, que continuen fidels al seu discurs d’anar partit a partir fins a aconseguir els punts necessaris per assegurar la permanència, voldran mantenir el seu idil·li a casa on no perd des del passat 30 de setembre. De cara al duel, Josep Piñol -sancionat amb quatre partits- i David López, per acumulació de targetes, seran les últimes baixes que s’afegeixen a les ja conegudes de Montero i Alegría.

Duel a la part alta de la Segona Catalana

El Sabadell B té una complicadíssima sortida a Parets davant el líder de la categoria aquest diumenge a les 12 hores. Els de Pablo Becerril arriben al compromís en un gran estat de forma després de sumar setze dels últims divuit punts tot i les nombroses baixes. Un triomf visitant podria deixar als joves jugadors sabadellencs en posicions de playoff a la Primera Catalana.

Qui també tindrà un duel directe serà la Sabadellenca de Jesús Rueda Betis en el derbi vallesà contra el Matadepera aquest diumenge (11.30 h). Els visitants en zona de descens, fa cinc jornades que no sumen els tres punts. En cas de victòria, els sabadellencs agafarien aire respecte a la zona baixa de la taula.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top