Ciutat

La direcció nacional d’ICV i membres destacats d’EUiA i Podem donen suport a la candidatura de Joan Berlanga a les municipals

Una representació dels signants del manifest / Victòria Rovira

Els coordinadors nacionals d’ICV Marta Ribas, David Cid i Ernest Urtasun, màxims dirigents del partit en l’àmbit català, han signat un manifest de suport a la candidatura encapçalada per Joan Berlanga a les eleccions municipals. El document s’ha presentat aquest divendres al matí a la plaça de Sant Roc amb una trentena d’assistents.

Entre els primers signants, els regidors Elena Hinojo (Podem Sabadell) i Eduard Navarro (EUiA) i destacades personalitats com els diputats al Congrés Joan Mena (EUiA), portaveu de Catalunya en Comú, i Josep Vendrell, els dos congressistes per En Comú Podem. A nivell local, donen suport a Berlanga (ICV) el coordinador general d’Iniciativa a la ciutat, Josep López, l’exsecretari general de CCOO de Sabadell Juan Ignacio Valdivieso, l’exsecretari general d’aquest sindicat a la comarca, Juan Guil, líders d’associacions veïnals i activistes de diferents barris.

Segons els impulsors, el manifest ja l’han signat més de 200 persones i estarà disponible a internet per seguir recollint avals, també presencialment.

Què diu el manifest?

El document aposta per crear una candidatura que aglutini tota l’esquerra local, que aprofiti l’experiència d’Unitat pel Canvi, superi “els errors del passat” i aprofiti l’experiència acumulada. Els promotors del manifest volen crear una candidatura entre PSUC, ICV, EUiA i Podem que superi les coalicions.

Comentaris
To Top