Ciutat

Una cita en record del Toni Farrés

El monument dedicat a Antoni Farrés, on tindrà lloc la trobada / LLUÍS FRANCO

Aquest diumenge 17 de febrer a dos quarts d’una del migdia els amics de Toni Farrés convoquen a tota la ciutat de Sabadell a acompanyar-los per recordar l’enyorat alcalde de la ciutat entre el 1979 i el 1999.

La trobada serà al peu de l’estàtua que l’artista Agustí Puig li va dedicar a Farrés i que està situada en un lloc privilegiat del Parc Catalunya. Cada any pels volts de l’aniversari de la mort, la família Farrés es troba al peu d’aquesta estàtua per recordar el Toni en un actes generalment íntims.

Aquest cop, en motiu del desè aniversari, els seus amics m´s propers han volgut obrir aquest record a tots els sabadellencs i sabadellenques que tinguis ganes d’acompanyar-los. No serà cap acte oficial, i per tant, no està previst que hi hagi parlaments de ningú. Simplement serà una trobada ciutadana per recordar la seva figura.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top