Esports

Nico admet que ens “falta equilibri”, però confia a guanyar al líder

L'argentí tornarà a la posició de mig centre davant el líder Vila-real B/Ll. Franco

L’argentí Nico Delmonte va admetre que “a Ontinyent no ens van sortir les coses com nosaltres esperàvem. Va ser una derrota dura perquè no vam saber reaccionar després de l’empat. El partit ens va deixar unes sensacions molt dolentes”. Al mateix temps, creu que el fet d’encaixar tants gols fora de casa (25 en 12 desplaçaments) és a causa d'”un evident desequilibri que hem de solucionar. Quan ens avancem en el marcador hauríem de ser un equip sòlid i compacte perquè fem el més difícil. Cal millorar en aquest aspecte i saber tancar la porteria”.

Després del 3-1 a El Clariano, la situació del Sabadell és incòmode. Ara mateix es troba més a prop de la zona de perill que dels llocs de privilegi. Per a Nico “el més important en aquest moment és sumar de tres en tres a casa. Si aconseguim una regularitat, encara som a temps de tot i ja veurem quin serà l’objectiu definitiu en les últimes jornades”. De moment arriba el líder Vila-real B a la Creu Alta, un partit que va qualificar d’un ‘lindo desafío’ utilitzant un vocabulari més propi de la seva Argentina natal. “Hem d’acabar amb la nostra mala ratxa i espero comptar amb el suport de la nostra gent perquè els jugadors tenim moltes ganes de revertir aquesta situació”, va subratllar.

Sobre la seva posició i els constants canvis d’ubicació, Nico va confessar que “la meva posició natural és de mig centre defensiu encara que d’ençà que vaig arribar a Espanya he jugat més vegades de central per les circumstàncies. Jugaré on em digui el míster”. Tot fa pensar que diumenge tornarà al mig del camp en lloc del sancionat Ángel Martínez i la seva parella podria ser Pedro Capó per buscar més consistència defensiva. Això propiciaria el debut de Mariano Konyk a l’eix de la defensa fent parella amb Pajarero o Migue. L’altra novetat podria ser la reaparició de Felipe Sanchón després de ser baixa a Ontinyent per uns problemes musculars.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top