Oci i cultura

L’Associació d’Amics de l’Òpera dedica la gira de ‘L’elisir d’amore’ al Dr. Gondolbeu

Un moment de la representació / VICTÒRIA ROVIRA

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell dedicarà la gira de l’obra L’elisir d’amore al doctor Xavier Gondolbeu, mort aquest dimecres. Precisament l’associació operística local va estrenar l’obra aquest dimecres al teatre La Faràndula de Sabadell. L’anunci el va fer el director d’escena i de vestuari de l’obra, Carles Ortíz, al teatre sabadellenc.

El membre cofundador d’Amics de l’Òpera Antoni Quintana va reconèixer, abans de començar la representació, la importància de Gondolbeu com a metge i com a l’entitat. Quintana també va destacar la seva figura com a marit de la presidenta de l’entitat, Mirna Lacambra, i el suport que va brindar a l’òpera.

L’elisir d’amore es podrà veure a Sabadell aquest divendres 15 de febrer, i també diumenge dia 17. Després farà gira a Reus, el dia 19; a Sant Cugat, el 22 i a Granollers el dia 24. Ja al mes de març, els Amics de l’Òpera faran la representació a Tortosa el dia 1, a Girona el dia 3, a Manresa el dia 6 i a Vic el dia 17 de març, parada que tancarà la gira, a partir d’ara dedicada al Dr. Gondolbeu.

Mor el Dr. Xavier Gondolbeu Ramon

Comentaris
To Top