Ciutat

Aldi estrena al passeig de Can Feu el seu segon supermercat a Sabadell

El nou supermercat d'Aldi / LLUÍS FRANCO

Els supermercats Aldi han inaugurat aquest dimecres 20 de febrer un nou establiment a Sabadell, situat al passeig de Can Feu, 123, a tocar de la plaça del Mil·lenari. L’obertura s’ha fet aquest dimecres al matí i desenes de persones s’hi han acostat des de primera hora. L’horari del supermercat és de dilluns a dissabte de 9h a 21h i hi ha places d’aparcament per als clients.

L’establiment dona feina a 17 persones i ofereix una varietat de fins a 2.500 productes. És el segon Aldi de Sabadell, després que el passat mes de setembre van inaugurar l’altre que hi ha a la ciutat a la carretera de Barcelona, 403.

Al llarg d’aquest dimecres d’obertura els compradors podran gaudir d’una cuina en viu i podran provar una selecció de plats i emportar-se’n les receptes. Pels clients que vagin al supermercat aquest 20 de febrer i facin una compra igual o superior a 25 euros, Aldi també els regalarà una bossa exclusiva de productes seus i dos tiquets de regal per a les pròximes compres.

La inauguració ha comptat amb la presència del responsable d’Expansió d’Aldi, Alexandre Pagès; la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Marisol Martínez; el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta i la subdirectora general de Comerç de la Generalitat, Montserrat Gallardo.

Inauguració del nou Aldi al passeig de Can Feu / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top