Ciutat

Mor un home a Can Deu en caure per un barranc

Es desconeixen les causes del succés

Imatge de satèl·lit del barranc de Can Deu / GOOGLE MAPS

Els Mossos d’Esquadra i el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya han intervingut aquesta tarda de dimecres al barri de Can Deu per rescatar el cos sense vida d’un home que s’hi havia precipitat per causes que encara es desconeixen. Els Mossos han confirmat al D. S. que l’home ja era mort en el moment que s’ha trobat la víctima, però no ha pogut revelar més dades fins que es coneguin les circumstàncies del succés. S’ha obert una investigació.

Els cossos de seguretat han rebut l’avís a la 13.20 h de la tarda. S’han desplaçat fins al lloc dels fets, entre el Carrer del Bosc i el Carrer dels Pins, quatre dotacions dels bombers –inclosa una unitat del GRAE, el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials– i diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc del succés s’hi han apropat una munió de curiosos. Els bombers han hagut de fer un passamans perquè la comitiva judicial pogués baixar al barranc, on s’ha certificat la defunció. El cos ha estat extret de la torrentera cap a les 17 h de la tarda.

Antecedents

El barranc de Can Deu és un indret on la ciutat es troba tot de cop amb la natura. Encara que part dels vorals dels carrers que ressegueixen el barranc tenen tanques, d’altres no en tenen. Tot i que hi ha cartells que adverteixen del perill de caure. En el passat s’han produït diversos accidents a la zona. L’any 2007 dues dones de 37 i 38 anys van haver de ser rescatades d’un barranc proper, tot i que només van patir contusions. El 2006 un nen va caure uns vint metres mentre anava d’excursió amb l’escola. Se’l va rescatar “conscient i orientat” i se’l va traslladar a l’Hospital Parc Taulí.

Comentaris
To Top