Oci i cultura

L’Espai Emprius comença una nova programació d’activitats amb una tarda de circ

Els Bucraá Circus, a una imatge promocional / CEDIDA

Després que les activitats de l’Espai Emprius s’aturessin durant el Nadal, aquest cap de setmana es reactiven les propostes del programa de dinamització de l’equipament, que vol ser un punt de trobada, de creació i de difusió de projectes artístics, tecnològics, d’innovació, socials i culturals per als joves de Sabadell. L’activitat que inaugurarà aquesta nova etapa serà -dissabte 23 de febrer, a les 18h- l’espectacle de circ El gran final, a carrec del grup Bucraá Circus.

Aquest serà un show de pallassos, amb un fil conductor bassat en el retrobament de dos personatges després d’una guerra civil. A partir d’aquest tret de sortida, l’Espai Emprius oferirà tres tipus d’activitats: unes mensuals i més estables -com cinefòrums o jam sessions-, unes proposades des de la taula de programació i unes sorgides del programa “Joves en acció, despertant sensibilitats”. Es pot trobar tota la programació de febrer i març en aquest enllaç.

L’Espai Emprius -situat al carrer dels Emprius, 11- és un equipament de més de 600 m2 adreçat a joves, entitats i col·lectius juvenils de Sabadell. És un punt de relació, intercanvi i cooperació. El projecte de dinamització i la programació d’activitats són fruit del pla d’usos elaborat des de l’àmbit municipal de Joventut conjuntament amb joves i entitats juvenils durant el curs 2017/2018.

Comentaris
To Top