ESPORTS

CN Sabadell-Mataró i Salou-Escola Pia, rivals complicats per als sabadellencs

El porter nedador Joan Miñano en una acció davant el Salou / ÓSCAR ESPINOSA

Torna la competició. Després d’una nova jornada de descans, els representants sabadellencs de la Segona Divisió B de futbol sala s’enfronten a dos rivals complicats.

D’una banda, el Club Natació Sabadell rebrà avui a Cal Balsach (20.30 h) la visita del Mataró, el tercer classificat i ferm candidat a la pròxima edició de la Copa del Rei. Els de Diego Blanco, situats a la setena posició, podrien donar un cop d’efecte i de retruc beneficiar al seu rival de la ciutat si sumen els tres punts davant el conjunt mataroní. Tot i que entre uns i altres els separa una diferència de catorze punts, hi ha un parell de factors que donen esperances als nedadors de treure un resultat positiu davant els d’Albert Sabaté: és un dels quatre equips que ha estat capaç de batre’ls i les baixes de Pol Novo i Pol Tolrà -els jugadors més determinants-, resten molt de potencial als maresmencs.

D’altra banda l’Escola Pia jugarà demà diumenge (12 h) davant el Salou, en una de les sortides més complicades que resten per al conjunt dirigit per Borja Burgos. Els de Can Colapi necessiten sumar els tres punts si volen fer bo el resultat del Pujolet i no perdre pistonada amb el segon i tercer classificat.  Els salouencs, tot i estar navegant en zona de ningú, és un dels equips més perillosos quan juga a casa. Tan sols Manresa, Pallejà i Castelldefels, han estat capaços d’endur-se els tres punts del pavelló tarragoní.

Comentaris
To Top