Ciutat

Tiroteig a la plaça Picasso

Un home dins un tot terreny n’ha disparat a un altre

La Policia Municipal, en el lloc de l'incident / D.S.

Cap a les 21.00 h d’aquest dissabte es va produir un tiroteig a la cruïlla de la plaça Picasso amb el carrer de Campoamor. Segons van informar testimonis visuals dels fets al D.S., un cotxe tot terreny de color blanc es va aturar davant d’una altra persona i li va clavar dos trets. L’autor es va donar a la fuga i la víctima va ser ingressada a l’hospital parc Taulí amb pronòstic greu.

El propietari d’un local de restauració que hi ha al costat del lloc dels fets, va ser la primera persona que va atendre a l’home. Segons explicava, la víctima presentava un tret al coll i era d’origen dominicà.

Un altre testimoni dels fets  creuava molt a prop de la víctima quan el tot terreny va començar a disparar. “Jo estava creuant el mateix pas de vianants, he escoltat els trets i he vist com queia la persona, tot ha sigut molt ràpid”, relata tot just després del succés.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, cap a la 1.00 h de la matinada d’aquest diumenge s’ha detingut a una persona d’origen dominicà per relació amb els fets. Per ara es desconeixen els motius d’aquest succés, i s’ha obert una investigació per esclarir-los.

Comentaris
To Top