ESPORTS

El vestidor arlequinat es conjura per acabar amb la dinàmica negativa

Néstor Querol aposta per l'autocrítica i creu que han de millorar moltes coses/Ll. Franco

Com una final. Així afrontarà el vestidor arlequinat el partit del pròxim diumenge (12h) contra l’Ebro a la Creu Alta. El màxim golejador de l’equip, Néstor Querol, encara igualat amb 6 gols amb el lesionat Aleix Coch, ha destacat l’exercici d’autocrítica que es va fer el dilluns passat després de la dura derrota encaixada a Sant Adrià davant l’Espanyol B (3-0). “Som conscients que cal canviar aquesta dinàmica negativa i hem de millorar moltes coses, a nivell individual i col·lectiu. Ara hem de treballar per aconseguir-ho. S’ha acabat el parlar i hem d’actuar sobre el camp”.

Una declaració d’intencions que s’haurà de posar en pràctica contra un rival, l’Ebro, que destaca precisament per les seves bones prestacions com a visitant. “És un equip que defensa molt bé i treu gran rendiment de les accions a pilota parada i el contracop. Sabem a què vindrà, però ara no podem mirar massa el rival sinó a nosaltres mateixos. Tenim la suficient experiència a la plantilla per no posar-nos nerviosos. Els partits duren 90 minuts i no podem sortir amb ansietat. Hem de tenir personalitat amb pilota”.

Néstor Querol va parlar clar i també va fer autocrítica personal. “Sé que he de millorar perquè he baixat el meu rendiment en els últims partits”, va dir. Però l’objectiu principal diumenge que ve és “poder guanyar els tres punts i donar una alegria a les nostres famílies i l’afició”. D’altra banda, s’ha confirmat que el següent desplaçament a La Pinilla de Teruel es disputarà el diumenge 10 de març a les 17 hores.

Novetats en el futbol base

També s’han produït novetats. El club ha nomenat Jaume Milà com a nou director tècnic del futbol base com una mesura “transitòria” fins a final de temporada. Milà compaginarà aquest càrrec amb l’actual d’entrenador del juvenil A que ostenta, destacat, el lideratge a la Preferent, en el camí del retorn a Lliga Nacional. Té experiència en el futbol base català (Europa, St. Cugat, Mollet, Cerdanyola) i podria fer de pont en la nova organització de futur del futbol base.

Com avançava D.S., dilluns passat es va produir una reunió del director general, Bruno Batlle, amb destacats excomponents del futbol base arlequinat com Jordi Besonias, Pere Llonch juntament amb Roger García Junyent. Va ser una trobada informal per conèixer les possibilitats d’arribar a un acord de futur. La voluntat existeix per les dues parts, però el principal problema en aquest moment és el factor econòmic. El projecte que planteja aquest grup té un pressupost que ara mateix no pot assumir el club. Tot dependrà de si arriba la injecció econòmica d’un nou inversor en la segona fase de l’ampliació de capital.

Comentaris
To Top